Coachingstrajecten voor de vrouw die meer Rust, Inzicht en Bewustwording wil

Moederwerkt! heeft een aantal coachingstrajecten samengesteld.
Je kunt hier een keuze uit maken of kiezen voor losse coachingsgesprekken.
 
Coachingstrajecten
 
Individueel mindfulness traject
Begeleidingstraject waarin coachingsgesprekken worden afgewisseld met het leren van aandachtsoefeningen. Voor iedereen die meer inzicht & rust wil. Door de oefeningen die je gedurende dit traject doet, krijg je meer rust, balans en bewustwording. 

Waar liggen jouw talenten?
Hoe kun je meer gebruik maken van je talenten? Voor vrouwen die het gevoel hebben dat hun huidige werkzaamheden niet meer aansluiten bij hun mogelijkheden en privéleven biedt dit coachtraject helderheid en richting.

Moeder in balans!
De balans tussen werk, privéleven en moederschap is voor is voor iedereen anders. Coachtraject voor moeders die werk en privéleven goed willen laten samen komen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je minder moe en gespannen bent ? Dat je meer kunt genieten van zowel je werk als de tijd die je met je kinderen hebt.
 
Weer werken na burnout
Na een periode van rust kun en wil je weer aan het werk. Wat ging er mis? Wat is er nu voor nodig in je werk en privéleven om zo van start te gaan dat je het ook volhoudt. Zijn oude patronen ook daadwerkelijk verbroken of stap je gemakkelijk terug in je valkuilen.
 
Kennismaken?
Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je Moederwerkt! bereiken op 06 150 46 971 of je kunt mailen naar info@moederwerkt.nl