ervaringen van deelnemers

Dit is wat vrouwen na afloop van hun training of coachingstraject als feedback gaven.
Eva
Toen ik bij Annemieke startte met het individuele mindfulness traject was ik herstellende van een postnatale depressie. Ik had weinig geduld met mijn kinderen, kon weinig voelen en sliep erg slecht. Hierdoor stond de relatie met mijn partner erg onder druk. De gesprekken met Annemieke heb ik als erg positief ervaren. Fijn dat er iemand echt naar je luistert zonder oordeel of direct advies te geven. Ze voelde goed aan wat ik nodig had.
Door de gesprekken en de mindfulness oefeningen sta ik veel positiever & evenwichtiger in het leven. Ik reageer rustiger op vervelende situaties en heb niet meer een kort lontje naar mijn kinderen of partner. 
De geïrriteerd is afgenomen en ik blijf niet meer zo lang hangen in het negatieve; ik relativeer meer.
Met het slapen gaat het veel beter en als het een nacht minder goed gaat blijf ik rustiger en weet ik wat ik kan doen om weer in slaap te komen.
Ik ben erg blij dat ik het individuele mindfulness traject heb gedaan en blijf de oefeningen doen om dicht bij mijn gevoel te blijven en niet op de automatische piloot te gaan.

Marieke
Ik heb voor het individuele mindfulness traject gekozen, omdat ik door de vele gebeurtenissen de afgelopen jaren in mijn leven echt uitgeput was. Ik wilde graag een aantal dingen in mijn leven veranderen, maar kom mezelf er niet toe zetten dit echt te doen.
Ik was moe, mijn darmen waren overgevoelig en ik piekerde veel. Tevens wilde ik graag mijn hooggevoeligheid meer als kracht kunnen ervaren, ik werd sterk meegenomen door alle gebeurtenissen om me heen.
Ik de loop van de weken voelde ik me veranderen. Ik werd me bewuster van wat ik deed en wat het gevolg hiervan was. Mijn darmen werden ook rustiger en ik maakte me hier minder zorgen om.
Ik maak me nu minder druk, kies meer voor mezelf en denk meer oplossend/beschouwend. Ik ben niet meer te betrokken. Mijn bewustzijn van wat goed voor me is (en niet!) is gegroeid; ik beweeg meer en eet gezonder.
Annemieke heeft een goed inschattingsvermogen, luistert echt naar je en denkt mee. Ik voelde me echt gezien/gehoord. Ik blijf de oefeningen doen om deze rust te behouden en anders om te kunnen gaan met nieuwe (moeilijke) gebeurtenissen.