Moederwerkt zorgt voor bevlogen medewerkers

Moederwerkt is gespecialiseerd in coaching, stressbegeleiding en professioneel leiderschap. Moederwerkt richt zich met name op vrouwen en is gespecialiseerd in individuele mindfulness coaching, bedrijfsmindfulness en veranderingstrajecten.

Moederwerkt is de praktijk van Annemieke Kroeze (1973) en is gevestigd in Munnekeburen. Daarnaast werkt ze vanuit verschillende locaties in Overijssel, Friesland en Flevoland.

Ze werkt niet alleen als coach bij stressgerelateerde klachten zoals overspannenheid en burn-out, maar ook met vrouwen die:
  • willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling
  • beter willen leren omgaan met gedachten en emoties
  • hun persoon leiderschap willen vergroten
  • zicht willen krijgen op eigen kwaliteiten
  • duidelijke keuzes willen maken

Resultaat
 
Coaching en training door Moederwerkt! zorgt voor een evenwichtige en productieve werknemer die met aandacht en efficiëntie haar werk doet. Ze weet waar haar talenten liggen en op welke wijze deze in te zetten. Op de momenten waarop ze uit balans dreigt te raken, signaleert ze dit tijdig en weet ze wat ze kan doen om de regie weer in handen te krijgen.

Van werkstress naar workflow

Moederwerkt geeft naast individuele coaching ook trainingen voor bedrijven. Ze verzorgd regelmatig voor medewerkers de workshop
Met bedrijfsmindfulness leer je met meer focus en aandacht te werken. Mensen ervaren zo minder stress en kunnen effectiever werken. Hun persoonlijk leiderschap groeit. 
Voor meer informatie kun je direct contact opnemen tel.
06-150 469 71 of stuur een mail naar info@moederwerkt.nl