Wie is Moederwerkt!

Annemieke Kroeze-van ’t Hoff:
 
Zelf heb ik ervaren dat door met aandacht te leven en te doen wat echt bij me past, ik gelukkiger ben, zowel in mijn privéleven als in mijn werk.
Om in balans te zijn is het essentieel op alle terreinen voor jezelf te zorgen; mentaal, fysiek en emotioneel.
Je lichaam geeft je waarschuwingssignalen, leer deze te herkennen en ernaar te luisteren.

Met aandacht leven is niet zweverig of vaag. Het is juist met beide voeten op de grond. Opmerken wat er met je gebeurt en focussen op datgene waar je mee bezig bent. Doordat je vanuit rust handelt en focust doe je juist meer in minder tijd.

Het is mijn missie om ook andere vrouwen te laten ervaren dat je door met aandacht te leven minder stress hebt, dichter bij jezelf blijft en meer kunt genieten.
Om vrouwen te laten leven vanuit hun kracht, onderzoek ik met de vrouw wat haar echt raakt, waar ze echt voor wil gaan. Waar word je blij van, wat is je doel in het leven?

Mijn coachingsstijl is snel de kern rakend, warm, integer en helder.
Ik kan goed luisteren en waarnemen zonder oordeel en je vragen stellen waarbij je inzicht krijgt in je reactie en handelen.
Ik leer je vaardigheden waarmee je tot rust komt en je bewustzijn & focus vergroot. 

Naast mijn eigen coachingspraktijk werk ik als zelfstandig adviseur/coach bij diverse organisaties op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Samen met mijn man en 2 kinderen ben ik ruim 8 jaar geleden van de Randstad verhuisd naar Friesland. We wonen direct tegenover een natuurgebied met rietlandschap en water, veel rust en ruimte.